Καλωσόρισες στο

Unblock Your Money

digital course!

 

Η Faith It Academy είναι η #1 Ακαδημία Manifestation στην ελληνική γλώσσα, όπου η επιστήμη, η πρακτική ψυχολογία και η δύναμη της συγκέντρωσης και στοχοπροσήλωσης συναντούν το Νόμο της Έλξης. Το σεμινάριο Unblock Your Money είναι δομημένο συνδυαστικά με τεχνικές της λειτουργικής ψυχολογίας, της νευροεπιστήμης και εκλεκτών πνευματικών τεχνικών όπως του EFT Tapping.

Ευχαριστώ που είσαι εδώ!

Αυτό σημαίνει ότι είσαι έτοιμος/η να αποκτήσεις ελευθερία και ασφάλεια. Εάν αναρωτιέσαι κατά πόσο είναι εφικτό αυτό για εσένα, θέλω να σου πω ότι ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ!

Όλα είναι στο μυαλό μας! Και το μυαλό μας είναι ένας τέλειος "υπολογιστής". Αλλά είναι δική μας επιλογή το πώς θα τον προγραμματίσουμε.

Ασπασία Κουμλή Wood

 

Το 8 εβδομάδων digital σεμινάριο  Unblock Your Money επαναπρογραμματίζει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας σε σχέση με τα χρήματα και την καριέρα.

 

Η ανασφάλεια, η ενοχική σχέση με τα χρήματα και τις οικονομικές απολαβές, η έλλειψη αυτοαξίας και η χαμηλή αυτοπεποίθηση είναι μόνο μερικά από τα εμπόδια που ένα λάθος προγραμματισμένο μυαλό βάζει στον εαυτό του!

Το ξέρω γιατί το έχω ζήσει!!!

 

Για πολλά χρόνια έτρεχα από το πρωί μέχρι το βράδυ στη δουλειά. Έτρεχα γιατί κυνηγούσα κάθε ευκαιρία για επαγγελματική άνοδο και οικονομική ασφάλεια. Έτρεχα πίσω από στόχους, που ακόμα και όταν τους πετύχαινα, δεν ένιωθα καμία ικανοποίηση ή ασφάλεια.

Ταυτίζεσαι;
Τότε άλλαξε τον τρόπο σκέφτεσαι για να αλλάξεις τον τρόπο που ζεις!

 

Μέσα από τα βήματα που θα σου διδάξω στο digital  σεμινάριο Unblock Your Money, θα επαναπρογραμματίσουμε τον τρόπο που σκέφτεσαι.

Η οικονομική αφθονία και οι επαγγελματικές ευκαιρίες θα "τρέχουν" σε εσένα, όχι το αντίστροφο!

Αισθάνομαι έτοιμος/η

Το σεμινάριο υπόσχεται θαύματα σε όσους/ες:

 

* Έχουν κουραστεί να συμβιβάζονται στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα

* Είναι έτοιμοι/ες να ανοιχτούν και να δεχτούν τα δώρα του Σύμπαντος

* Θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα, με κατεύθυνση τα όνειρά τους

* Είναι αποφασισμένοι/ες να λάβουν όλα όσα τους αξίζουν

* Είναι απόφοιτοι του προγράμματος Manifestation Map

! Δεν είναι υποχρεωτικό να είσαι απόφοιτος του Manifestation Map για να παρακολουθήσεις το Unblock Your Money !

Ενότητα 1: Money Map


Πριν ξεκινήσουμε ένα ταξίδι για τον εαυτό μας ή τα οικονομικά μας, πρέπει να ξέρουμε από πού ξεκινάμε, πού είμαστε, τί μας φταίει και πού θα θέλουμε να πάμε.

Ενότητα 2: Το Όραμα


Το στάδιο πριν αποκτήσεις όσα θες είναι το στάδιο όπου νιώθεις ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχεις τώρα. Ανοιγόμαστε στο τί μπορεί να είναι πιθανό και δυνατό για εμάς.

Ενότητα 3: Το Εισόδημα


Η ζωή μας είναι αποτέλεσμα φίλτρων. Αν αλλάξουμε τα φίλτρα, δηλαδή τις σκέψεις και τις πεποιθήσεις μας, αλλάζουμε την οπτική και την πραγματικότητά μας.

Ενότητα 4: Το παιδί και το χρηματικό υπόδειγμα


2-6 ετών: είσαι "σφουγγάρι" του περιβάλλοντος.

7-12 ετών: παρατηρείς και ενστερνίζεσαι. Το συνειδητό δημιουργείται.

Σήμερα: αναγνωρίζεις και διαμορφώνεις.

Ενότητα 5: Οικονομικό Τραύμα & Διαχείριση


Εντόπισε το υποσυνείδητο τραύμα (οικονομικό ή μη) που σε εμποδίζει να αποκτήσεις την αφθονία που αξίζεις και μάθε το κλειδί για  μια σωστή αποταμίευση.

Ενότητα 6: Στοχοθέτηση


Βρες τα τραύματα στόχου σου, ξεκλείδωσέ τα και θέσε τον στόχο σου μέσω της τεχνικής EFT Tapping.

 

Ενότητα 7: Radical Compassion


ΑΞΙΖΕΙΣ!!!

Βρες την ενέργειά σου και πίστεψε στον εαυτό σου και όλα όσα είσαι ικανός/η να ελκύσεις.

Ενότητα 8: New Vibration Money & Manifestation


Γίνε ο καλύτερος αποδέκτης αφθονίας! Αφέσου και υποδέξου τα θαύματα που έρχονται.

Μάθε όλα τα μυστικά και τις τεχνικές του πώς να γίνεις MASTER του εαυτού σου και της ενέργειας σου από την Ασπασία η οποία μέσα από τη δική της πορεία "έζησε" τα πάντα μέχρι να τα καταφέρει!

 

Από μια υπάλληλος στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου, ταξίδεψε στον κόσμο, έζησε σε 4 ηπείρους μέχρι να δημιουργήσει τον οδηγό και χάρτη υλοποίησης στόχων-ονείρων. Πλέον έχει καταφέρει να φτιάξει μια επιτυχημένη διεθνή coaching επιχείρηση σε Ελλάδα και Los Angeles και να εργάζεται πάνω στο ταλέντο και την αποστολή της σε αυτή τη ζωή, η οποία είναι να καθοδηγεί άτομα σαν εσένα που ξέρουν ότι ΜΠΟΡΟΥΝ παραπάνω και ΘΕΛΟΥΝ να κάνουν πραγματικότητα το "αδύνατο-δυνατό" στη δική τους ζωή!

Μάθε περισσότερα για την Ασπασία

"Τα χρήματα δεν φυτρώνουν σε δέντρα"     "Είναι δύσκολοι καιροί για να πετύχεις επαγγελματικά"

Πάρα πολλοί από εμάς έχουμε περιοριστικές πεποιθήσεις όσον αφορά τα χρήματα, και οι περισσότεροι προγραμματιζόμαστε με αυτές πριν την ηλικία των 5 ετών. Στόχος μου είναι να σε βοηθήσω να βρεις τις δικές σου περιοριστικές πεποιθήσεις και να τις "ξεριζώσεις"!

Εάν θέλεις μια ζωή αφθονίας, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΔΡΑΣΗ και να κυνηγάς ό,τι θέλεις!

Το Unblock Your Money έχει σχεδιαστεί για να σε βοηθήσει και να σου δώσει όλα τα εφόδια που χρειάζεσαι για να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου. Μέσα στο σεμινάριο θα συνειδητοποιήσεις πως τα χρήματα είναι ενέργεια, την οποία θα μάθεις να ελκύεις.

Μήπως ήρθε η ώρα να "ξεριζώσεις" τους περιορισμούς που έχεις για τα χρήματα και στη θέση τους να "φυτέψεις" δυνατές, θετικές πεποιθήσεις που θα σε οδηγήσουν στην αύξηση, στην προαγωγή, στο ξεκίνημα της δικής σου επιχείρησης ή σε ό,τι άλλο ονειρεύεσαι;

Είμαι Έτοιμος/η

This Could Be You <3

 

Διάβασε τις μαρτυρίες και μάθε τί έχουν δημιουργήσει οι απόφοιτοι του Unblock Your Money

Μπορείς να είσαι ΕΣΥ το επόμενο Success Story!

 

Τι θα συμβεί όταν κάνω την αγορά

 

Ασφαλής Πληρωμή:

Μόλις είσαι έτοιμος/η και επιλέξεις τον επιθυμητό τρόπο πληρωμής, θα μεταφερθείς σε μια σελίδα για να ολοκληρώσεις την αγορά σου με ασφάλεια.

Συνδέεσαι στο λογαριασμό σου:

Μόλις ολοκληρώσεις την αγορά, θα σου έρθει ένα email επιβεβαίωσης. Εάν είναι η πρώτη φορά που εγγράφεσαι, θα σου έρθει και ένα email με τον κωδικό πρόσβασης. Τώρα μπορείς να μεταβείς στην ιστοσελίδα της Faith it Academy και να συνδεθείς στο λογαριασμό σου με το email που χρησιμοποίησες κατά την αγορά και τον κωδικό σου (εάν είσαι ήδη εγγεγραμμένος μα δεν τον θυμάσαι ή δεν βρίσκεις το email με τον κωδικό πρόσβασης, επίλεξε "Ξέχασα τον κωδικό μου" ώστε να ορίσεις έναν νέο).

Είσαι έτοιμος/η να απολαύσεις το Unblock Your Money:

Αφού συνδεθείς στο λογαριασμό σου, αυτόματα μεταφέρεσαι στη βιβλιοθήκη σου όπου θα βρεις το σεμινάριο Unblock Your Money. Ξεκίνα με το βίντεο της 1ης ενότητας!

Unblock Your Money

444€

Full Price

  • 8 Εβδομαδιαίες Ενότητες 
  • LifeTime Access
  • Πρόσβαση στην κλειστή ομάδα μας στο Facebook
Θέλω να εγγραφώ

Unblock Your Money 2021

222€/μήνα

2 δόσεις

  • 8 Εβδομαδιαίες Ενότητες 
  • LifeTime Access
  • Πρόσβαση στην κλειστή ομάδα μας στο Facebook
Θέλω να εγγραφώ

Unblock Your Money 2021

111€/μήνα

4 δόσεις

  • 8 Εβδομαδιαίες Ενότητες 
  • LifeTime Access
  • Πρόσβαση στην κλειστή ομάδα μας στο Facebook
Θέλω να εγγραφώ